30-07-04

Hoe zou het eigenlijk met Mia zijn?

Sinds de Europese verkiezingen is Mia volledig uit beeld verdwenen. De solden zijn intussen voorbij, daar kan het dus niet aan liggen. Zoals bekend is vertrok Mia dit voorjaar in alle stilte uit het ABVV gebouw aan de Brusselse Hoogstraat. Onze reporter in Straatsburg kon nog geen glimp opvangen van Mia. Volgens vakbondsbronnen zou Mia één van haar vroegere activiteiten opnemen. Nog niet bevestigde bronnen zagen Mia dan weer aan het werk in een Luxemburgse fitnessclub.

12:19 Gepost door john doe | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

VAN DE BANNYLESE INLICHTINGENDIENSTEN GEACHTE HEER DOE

ONZE GELIEFDE KONING BANNY DROEG ONS OP EEN ONDERZOEK IN TE STELLEN NAAR DE TOESTAND VAN DE GENAAMDE MIA X.

WIJ ZIJN NIET GEWOON EFFECTIEF ONDERZOEKEN UIT TE VOEREN - AANGEZIEN WIJ OP ONZE DIENST STEEDS EEN BEROEP KUNNEN DOEN OP EEN NOOIT AFLATENDE STROOM JOBSTUDENTEN MET HECTOLITERS INSPIRATIE EN DE VASTE AMBITIE OM HET TE MAKEN IN DE BANNYLESE LITERAIRE WERELD.

VOOR HET GEVAL MIA X MAAKTEN WIJ OM PERSOONLIJKE REDENEN EEN UITZONDERING. ZIJ IS NAMELIJK - NOT A LOT OF PEOPLE KNOW THAT - GEBOREN BANNYLESE. OVER HAAR PRECEDENTEN DRAPEREN WIJ VOORLOPIG NOG DE MANTEL DER BANNYLESE EIGENLIEFDE, MAAR U KUNNEN WIJ IN DEZE ALVAST VOLLEDIG GERUSTSTELLEN, WAT DE AUTHENTICITEIT VAN DE FOTO BETREFT.

WIJ LEGDEN DIE NAMELIJK VOOR AAN IRMA, EEN GEWEZEN KLASGENOTE VAN MIA X. DEZE HAD, IN TEGENSTELLING TOT U EN WIJ, AANSTONDS DOOR DAT HET OM TRUCAGE MOEST GAAN. MEVROUW MIA X ZOU IMMERS NOOIT OF TE NIMMER EEN DERGELIJKE BIKINI DRAGEN. DAAR WIL IRMA FREIA GIF OP LATEN INNEMEN.

HOPELIJK HEBBEN WIJ DIT PROBLEEM HIERBIJ VOOR U UIT DE WERELD GEHOLPEN.

MET VERKLEEFDE GROETEN VAN PROTOCOLAIR OBLIGATE HOOGACHTING

i.o. DE JOBSTUDENT-VORSER-DOCUMENTALIST VAN DE BANNYLESE INLICHTINGENDIENSTEN

LEVE KONING BANNY I
STEMT VOOR ZIJN HERVERKIEZING!

Gepost door: Banny I | 31-07-04

De commentaren zijn gesloten.