30-07-04

POLITICA BETRAPT OP EXTREME MAKE-OVER

Momenteel wordt een onderzoek gevoerd naar bepaalde activiteiten van de gekende Spa politica F.Vandebossche. Volgens welingelichte bronnen zou er sprake zijn van verkiezingsfraude. Mevr. Vandebossche zou er eigenlijk helemaal anders uitzien. Via allerlei chirurgische ingrepen werd Mevr. Vandebossche verbouwd. Wij konden de hand leggen aan een voor - en na foto. Voorlopig kon deze informatie nog niet officieel bevestigd worden. De tv-zender VT4, producent van het verbouwingsprogramma extreme make-over, wou niet reageren

12:10 Gepost door john doe | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

GERUSTSTELLING - ALHOEWEL DEAR JOHN,

ONZE KENNIS VAN DE DOOR U GEVISEERDE 'POLITICA' IS - EN DAAR ZIJN WIJ IN HET GEHEEL NIET TROTS OP - VRIJ EXTENSIEF. ZIJ IS NAMELIJK EEN VAN DE WEINIGE GEBOREN BANNYLESE VROUWEN DIE WIJ HET BANNYLEES STAATSBURGERSCHAP HEBBEN ONTNOMEN OM WILLE VAN EXESSIEVE ERGERLIJKHEID.
WIJ KENNEN UW AVERSIE VOOR ALZHEIMLERKANDIDATEN, MAAR ZELFS EEN NOTOIR PEETJESHATER ALS UW GOEDE ZELF ZAL TOCH TOEGEVEN DAT MAKEOVERS DE BUITENKANT BETREFFEN.
ZOU FRAAIE FREIA OOK MAAR FRACTIE VAN DE WIJSHEID VAN DE DAME OP DE FOTO RECHTS BEZITTEN, ZE ZOU HAAR COMMUNICATIEVE INSPANNINGEN NIET VIA HET ACHTERSTE DEEL VAN HAAR HALS - OF IS DAT TE HOOG GESCHAT - UITEN.

BESTE JOH(NNY?)

HET GAAT HIER HELEMAAL NIET OM EEN BEDRIEGLIJKE MICHAEL JACKSON, MAAR DOMWEG OM PLAT NEPOTISME.

U WELWILLEND,

i.o. DE JOBSTUDENT-PLASTISCH CHIRURG VAN BANNY I ETC. ETC.

Gepost door: Banny I | 31-07-04

De commentaren zijn gesloten.