21-10-04

Frankie goes solo

Minister Vandenbroecke heeft het weer gedaan. Er is iets met die naam “vandenbroecke” gaande. Je hebt het “enfant terrible” van de wielersport, die steeds maar weer een comeback probeert te maken. En nu de ernstigheid in persoon, de minister die effe alle heilige politieke huisjes door elkaar schudt. Goed gedaan Frank, goed gezegd ook. Dit land heeft behoefte aan visionairs, politieke beesten die op lange termijn durven denken. Politiekers die ons niet proberen dom te houden met Steveriaanse peptalk. Zij die denken dat Frankie een uitschuiver maakt dwalen. De Oxford boy weet waar het om gaat. Wel cynisch dat Willy Claes, was die man niet veroordeeld voor een aantal louche praktijken, vandaag laat optekenen dat Frankie beter de eer aan zichzelf zou houden en moet opstappen. Claes moet beter weten (3 jaar voorwaardelijke gevangenisstraf en 5 jaar ontzetting uit zijn burgerrechten voor corruptie) Die man zou uit schaamte zijn mond moeten houden en alleen nog op zijn keukenpiano spelen. Zeker niet in publiek optreden. Verder doen Frankie, We love you

09:13 Gepost door john doe | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Er zijn er die hun mond moeten houden!!! En liefst levenslang!!! Ongelooflijk, hoe iemand, die ooit het land belachelijk heeft gemaakt, toch nog regelmatig publieke optredens mag doen, en anderen die het goed menen, proberen de mond te snoeren.
Hij zou beter in zijn kelder piano gaan spelen

Gepost door: FlyingDaniel | 21-10-04

gegaattochzoniebeginnenzeker En wat als gladde Willy Frank was bijgevallen???

Wat de begeleider van Koen Crucke over onze kd. Frank denkt, doet toch niets ter zake. Te veel aandacht en te veel eer, al dat misbaar voor een middelmatige tokkelaar.

Toch merkte de keuning deze morgen aan de keukentafel bij ons moeder op dat de Frank hem soms wat doet denken aan de jonge Willy.
Briljante studax, enorme dossierkennis, supersonisch absorbeervermogen, onuitputtelijke energie, ja toen zelfs wat sociale gedrevenheid...
Maar gegroeid in een andere tijd. Beschermeling van Cools. Vriend van Boudewijn. Verstokt atlantist...

Maar vergist u niet. Frank heeft ook een en ander onder de mat moeten vegen toen hij de SP-stallingen uitmestte. Wij kennen nog wel een jonge minister of twee die in hun federatie potjes hebben moeten gedekt houden...
Wel erg, dat de man die enkel proper geld wilde voor zijn partij, de geschiedenis (geheel onterecht!) zal ingaan als de geldverbrander.

Maar over de grond van de zaak.
Frank heeft wellicht weer eens gelijk.
Valt nu af te wachten of hij wat arbeidsdruk en -omstandigheden zinnige zaken kan onderhandelen.
Als hij zijn eigen spartaanse werkpraktijk als voorbeeld gebruikt, vrees ik ervoor... We hebben hier in de Bannylese cafés al meer gevluchte kabinetsslaven opgevangen.
Kort gezegd. 't Is een slimme, integere politieker. Maar ne keikop!!!
En we moeten hem zijn eerste ongelijk nog zien inzien, laat staan toegeven.

Afwachtend,

Sicko

Gepost door: Sicko | 23-10-04

De commentaren zijn gesloten.